Veido procedūros žiemos metu

Kaip prižiūrėti veido odą žiemą?

Ar jūs kada nors susimąstėte apie tai, kad kol jūs einate į darbą, tvarkote namų aplinką, vedžiojate šunį, valote sniegą nuo savo automobilio ar tempiate vaikus rogutėmis, šaltas ir atšiaurus žiemos oras palieka jūsų veidą jautrų ir raudoną? Atsižvelgiant į tai, kiek keičiasi kūno temperatūra judant iš vidaus į išorę, nenuostabu, kad oda jaučiasi išsausėjusi, sudirgusi ir pavargusi.
Laimei, veido procedūros buvo išrastos, kad oda visą žiemą atrodytų ir jaustųsi jauna ir sveika! Sausa žiemos oda nėra juokas, o naudojant tinkamas ir pritaikytas veido procedūras galite padėti išgydyti odą ir pakeisti žiemos bėdas.

Štai 5 populiariausios priežastys, kodėl žiemą reikia palepinti save veido procedūromis

1. Atkurkite drėgmę ir rehidratuokite.
Nors lauke esantis šaltas oras kandžioja odą, šiltas oras viduje visiškai išsiurbia drėgmę iš jūsų odos. Net jei drėkinate kasdien, šis derinys gali būti mirtinas jūsų odai, todėl ji išsausėja ir net gi pleiskanoja.
Geriamas vanduo neabejotinai gali padėti rehidratuoti iš vidaus, tačiau iš tikrųjų jums reikia geros procedūros, kuri nuramins ir atstatys jūsų odos ląstelių drėgmę.
Kaip jūs, taip ir jūsų oda ištroškusi, o įprasta veido procedūra yra tarsi maloni, vėsi stiklinė vandens jūsų odai. Procedūros metu jūsų odą gydome geriausiais drėkikliais ir serumais, skirtais jūsų unikaliai odai.
Nesvarbu, ar turite riebią, ar sausą odą, mes pritaikysime tinkamą procedūrą, kuri paliks jūsų odą rehidratuotą ir laimingą.

2. Skaistinkite veidą šveitimo būdu

Kas padaro jūsų odą blankią? Tai negyvas ląstelių sluoksnis ant jūsų odos, žinome… tai šlykštu!
Visais žiemos mėnesiais dėl kintančios temperatūros mūsų odos ląstelės linkusios atsinaujinti lėčiau. Odos šveitimo procedūra padeda atgaivinti tą pilką žiemos odą ir išlyginti bet kokį spalvos pakitimą ar pigmentaciją.
Nors nėra nieko blogo pasilepinti šveitimo procedūromis namuose, mūsų veido procedūros viršija tai, ką gali padaryti namų šveitikliai. Pridedant gydomąją kaukę ir aukšto dažnio procedūrą, ši gili šveitimo procedūra gydo nuobodžią sausą odą ir akimirksniu skaistina veido spalvą.

3. Išvalykite odą.

Ar jūs esate vienas iš tų žmonių, kurie kartais spaudžia savo spuogus? Gerai, mes ant tavęs nešauksime – mes visi esame taip darę! Tačiau kiekvieną kartą tai atlikdami rizikuojate sudaryti nuolatinius randus. Jei pastebite, kad žiemos mėnesiais spuogai dažniau prasiveržia, tai yra dėl to, kad šaltas oras jūsų odą padaro jautresne.
Jums reikia specialiai sukurtos procedūros, kuri atkuria jūsų odą atkemšant poras. Minkštindami ir atverdami poras, mes galime pašalinti spuogus, inkštirus ir nešvarumus iš jūsų porų, nepakenkdami jūsų odai.
Mūsų cheminio pilingo veido gydymas yra naudojamas įvairioms odos ligoms, įskaitant spuogus gydyti, naudojant cheminį tirpalą, kuris suteikia odai lygesnę ir jaunesnę išvaizdą.

4. Atstatykite ir atjauninkite odą.

Pradėkime tai nuo to, kad nors ir žiema, jūs vis tiek turėtumėte tepti kremą nuo saulės kiekvieną dieną!
Tai, kad oras yra šaltas, dar nereiškia, kad saulė vis dar nėra karšta. Saulė sausio viduryje yra tokia pat negailestinga, kaip ir liepos mėnesį. Ji gali būti ne tokia ryški, bet vis tiek yra tokia pat žalinga, kai pakankamai ekspozicijos vaidina svarbų vaidmenį vystosi melanoma ir raukšlėta oda.
Taigi, kas padės jums panaikinti kai kuriuos saulės pažeidimus, kuriuos greičiausiai patyrėte? Žinoma, reguliarios žiemos veido procedūros!
Išbandykite mūsų įprastas mezoterapijos procedūras, siekiant išspręsti įvairias saulės pažeidimų sukeltas problemas, įskaitant smulkias linijas, randus, dideles poras ir sausą odą.

5. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – Relaksas!

Kad ir kaip žmonės norėtų sakyti, kad miega žiemos miegu, tiesa ta, kad mes visi esame užsiėmę ir pasilepinimas veido procedūra gali būti puikus išsigelbėjimas. Pasilepinimas ir priežiūra savimi gali padaryti daug naudos ir padėti išgyventi tamsius, šaltus žiemos mėnesius. Skirdami laiko rūpintis savimi, jaučiate pasitikėjimą savimi ir esate pasirengę spręsti viską, ką tik jums pateikia.

VEIDO PROCEDŪROS
SU NOON Aesthetics KOSMETIKA

VEIDO PROCEDŪROS
SU Sesderma KOSMETIKA

VEIDO PROCEDŪROS
SU KEENWELL KOSMETIKA