Kaip atsirinkti geriausią kosmetologę?

Visi norime turėti sveiką, gražią ir spindinčią odą. Kartais save sendiname net patys to nežinodami. Nesvarbu, kiek tau metų, oda reikia rūpintis kiekvieną dieną. Tinkami higienos ir mitybos įpročiai, pakankamas vandens kiekio vartojimas – pamatas išlaikant ir gerinant odos būklę jaunystėje ir brandžiame amžiuje.

Bet ką daryti, jei to nepakanka?

Bėgant metams, odos ląstelių aktyvumas lėtėja, oda praranda skaistumą bei papilkėja. Atsiranda pirmosios raukšlelės, vėliau jos gilėja, oda tampa ne tokia elastinga. Labai svarbu naudoti tinkamus kremus bei serumus, kosmetikos priemones, kuriose gausu antioksidantų, vitamino C ir E, hialurono rūgšties, peptidų ir lipidų. Prieš naudojant priemones, oda turi būt nuvaloma bei tonizuojama. Būtinas ir šveitimas, kurio metu bus pašalinamos negyvos raginės odos ląstelės. 

Ir čia būtina profesionali pagalba, nes tik profesionali kosmetologė parinks jums tinkamas odos priežiūros priemones ne pagal amžių, o pagal odos būklę. 

Derinant tinkamas veido procedūras ir kosmetikos priemones, pavargusi oda atsigauna, ženkliai pagražėja, paskaistėja, išsilygina smulkios raukšlelės. 

Kaip pasirinkti geriausią kosmetologę? 

Pagrindiniai kriterijai turėtų būti:

  1. Kosmetologė su medicininiu išsilavinimu (gilus, aiškus suvokimas apie odą).
  2. Pirmosios veido procedūros metu atliekama odos diagnostika.
  3. Dirbama su  profesionaliomis, kokybiškomis ir efektyviomis kosmetikos priemonėmis bei naujausiais kosmetologiniais aparatais.
  4. Teigiamos emocijos ir rezultatas po procedūrų (realūs klientų atsiliepimai).

 

VEIDO PROCEDŪROS
SU NOON Aesthetics KOSMETIKA

VEIDO PROCEDŪROS
SU Sesderma KOSMETIKA

VEIDO PROCEDŪROS
SU KEENWELL KOSMETIKA